2018 – St-Agathawegel

Status september 2019:

In de loop van september had onze werkgroep een overleg met de Schepen en enkele ambtenaren rond de Trage Wegen in Oosterzele. Hierbij werd door de Schepen aangegeven dat de St-Agathawegel zou opgenomen worden in het Onderhoudsplan van de Trage Wegen van onze gemeente.

Als gevolg hiervan werd hij in de loop van september gemaaid en is hij momenteel (eind september) over de hele lengte redelijk goed begaanbaar.

Status zomer 2019:

  • Er is een naamboordje aanwezig aan 1 kant van de weg, spijtig genoeg nog niet aan beide kanten. Een extra bordje aan de kant van Gravelos zou de duidelijkheid en het gebruik van de wegel ten goede komen.
  • Tussen de kant van de Lusbekestraat en de Gentweg halverwege zijn er een aantal palen geplaatst om de weg af te boorden, maar spijtig genoeg zijn er een aantal ondertussen losgekomen
  • De volledige wegel is momenteel moeilijk begaanbaar door het hoge zomergras, maar na afstemming met de gemeente blijkt dat dit ligt aan een achterstand in de uitvoering van het onderhoudsplan van de gemeentelijke trage wegen. Wordt dus verder opgevolgd
Gedeeltelijke afboording met palen
Hoogstaand gras eind augustus 2019
St-Agathawegel = 170 + 133 op bovenstaand kaartje