Afbeeldingen

Nog eens de Rattepaswegel opgeruimd

Onze medewerker Robert verzamelde onlangs nog eens al het afval dat zich sinds onze laatste opruimactie verzameld had langs de Rattepaswegel. Deze schitterende, maar al jarenlang ingepalmde doorsteek op de grens tussen Scheldewindeke en Munte werd – na acties door onze werkgroep – opnieuw toegankelijk gemaakt. Dit d.m.v. een alternatief tracé doorheen het aanpalende bosje (zie onderstaande kaart).

Opkuis Rattepas

Het verzamelde afval (bordje ‘verboden te storten’ incluis!) werd daarna zoals afgesproken opgehaald door de gemeentelijke diensten. Waarvoor dank!

Rattepaswegel_visiekaart2

Licht op Looplijnen – erfgoedhuis Moortsele – 17 januari 2014

LOLL_banner_klein

 LICHT OP LOOPLIJNEN:

Enkele fotootjes van de moedigen die de regen trotseerden maar er niettemin een gezellige avond van gemaakt hebben. Ivan, de pompoensoep was trouwens overheerlijk! (in 2 versies, nota bene: ook voor veggies!)

Algemene teneur: het druilerig rotweer toonde zich helaas incontournable, maar de formule bleek een succes. We gaan dit zeker nog eens stevig hernemen.

…Afspraak ergens in het najaar!?

 

 

 

 

 

Onze visie op ‘project-Noord’ (Gijzenzele-Landskouter-Moortsele): we komen ermee naar buiten!

Onze visiekaart met het voorgestelde looplijnennetwerk (om op te slaan: rechtsklikken en 'afbeelding opslaan als...'!)
Onze visiekaart met het voorgestelde looplijnennetwerk (om op te slaan: rechtsklikken en ‘doel opslaan als…’!)

Onze visie rond de 1ste fase van het Oosterzeelse Tragewegenproject heeft een vastomlijnde, concrete vorm gekregen. Er is een kaart en een begeleidende tekst. En uiteraard ook een uitgebreide argumentatie waarom we precies daarvoor willen gaan.

Het is het resultaat van meerdere jaren belangeloze inzet en niet zelden ook hard werk. En we willen dit delen met de wereld en al wie zich betrokken voelt bij een leefbare toekomst.

We bieden ons dossier uiteraard ook aan bij de gemeente, als leidraad voor een positieve samenwerking en vruchtbare dialoog. Maar ook – downloadbaar via de links op deze pagina – als waardevolle, doorwrochte informatiebron voor al wie het Trage Wegenverhaal een warm hart toedraagt.

Voor de uitgebreide visietekst: zie onder de knop ‘visietekst’ bovenaan.

…Wordt vervolgd!

 

Download ook: Evaluatiebndl Werkgroep_project Noord G-L-M